Körbilder

/ Lucifer
 

Andra körturen

/ Lucifer
Runt tre någon gång kom jag ut och började mocka hagen. Körde ut en kärra skit i alla fall, men jag får fortsätta imorgon. 
 
Sedan så körde jag Lucifer! Mamma gick med för säkerhetsskull, dock bara ner till farmor så vi fick fortsätta själva därefter. Han är helt otrolig, lillkillen. Vi travade även lite och det var inga problem.
Enda gången han inte riktigt ville fram var vid kohagen, där stannade han och jag hade lite problem med att få fram honom igen. Ville gärna slippa att kliva ur och leda, så att han istället får lära sig att kossorna inte bits. Tillslut gick han i alla fall, och verkade inse att han inte skulle dö. Han kändes väldigt positiv och framåt!
 
Därefter gick jag en promenad med Zanten. Hon var väldigt öm i hovarna och verkade inte helt ren i gången, men förhoppningsvis beror det beror på gruset. Hon verkade även lite hängig, så vi tog det lugnt. Får se hur det är med henne imorgon.
 
 

tea is the solution of everything

/ Grejor
 

Människor more like euw

/ Lucifer
Kom ut vid tretiden någon gång, vågade inte gå ut tidigare eftersom det var massa människor här. Elisabeth hade sin familj med sig och så var även Jérons familj här. 
I alla fall så tvättade jag Lucifers svans och därefter tränade vi i paddocken. Gjorde inget märkvärdigt, bara följa John, backa mellan bommar, longering och så lite trickträning, för mer hann vi inte med innan regnet öste ner på oss. Säg att vi höll på i tjugo minuter kanske, han var duktig i alla fall.
 
Jag älskar regn, särskilt när det verkligen öser ner. Skuttade runt och gjorde regndansen medan de andra stod inne i ladan.
 
Senare på kvällen var Olle och jag ute och åkte inlines, till Bygdegårn' och tillbaka. Inlines är förmodligen den bästa uppfinningen någonsin.
 
 

När blev Olle bra på att åka inlines¿

 
 

Jag dödade Zanta idag

/ Lucifer
Runt klockan tre fick hästarna komma ut på en tur förbi Hovbykyrkan. Olle red Zanta och jag gick med Lucy (orkar inte, det ser så fult ut att skriva Lucy). I och med värmen så tog vi det väldigt lugnt och bara skrittade.
Vi mötte en traktor som Zanta hetsade upp sig lite över, vilket resulterade i att Lucifer tog efter. Men vi verkar ha överlevt det i alla fall. 
Jag satt även upp och red Zanta ett par hundra meter, stackarn. 
 
När vi gjort iordning och släppt ut hästarna i hagen igen så gick vi in och kollade på Brave. Gosig film.
 
 
 
 

Inlines hjärtahjärta

/ Grejor
 

nOPE

/ Böcker


"I think I killed a duck!"

/ Serier/filmer
 
 
 

Körning och longering

/ Lucifer
Var ute och körde Zanta i skogen idag som sagt, med förhoppningar om att det inte skulle vara lika mycket blinningar där nu när det regnat. Jag hade rätt, även om det fortfarande var ganska mycket flygfän. Zanta var inte jättepigg till en början, men när vi väl kommit in i skogen så var hon lite mer framåt. Vi travade större delen av turen faktiskt, så hon verkar inte ha tappat all kondition. 
 
När vi kommit hem så longerade jag Lucifer. Han är inte något stort fan av longering, utan ville gärna hitta på något annat. Det blev ett och annat bocksprång, och han ville gärna dra mot stallet. Att stanna var inte heller särskilt kul. Men utöver det så skötte han sig fint, trots att han tyckte det var väldigt tråkigt.
 
 

Planer för idag

/ Grejor
Hade tänkt köra Zanta en sväng i skogen idag, i och med att det regnat samt blåser lite nu så är det förhoppningsvis inte lika mycket blinningar. 
För Lucifers del så blir det nog ett paddockpass, vi får se lite vad vi hittar på.
När båda hästarna är motionerade så tänkte jag se om jag kan bemästra mina (Olles) inlines igen!
 
 

Filmer jag sett de senaste dagarna

/ Serier/filmer

I N L I N E S

/ Grejor



“Books so special and rare and yours that advertising your affection feels like a betrayal.”

/ Böcker
 
“There will come a time when all of us are dead. All of us. There will come a time when there are no human beings remaining to remember that anyone ever existed or that our species ever did anything. There will be no one left to remember Aristotle or Cleopatra, let alone you. Everything that we did and built and wrote and thought and discovered will be forgotten and all of this will have been for naught. Maybe that time is coming soon and maybe it is millions of years away, but even if we survive the collapse of our sun, we will not survive forever. There was time before organisms experienced consciousness, and there will be time after. And if the inevitability of human oblivion worries you, I encourage you to ignore it. God knows that’s what everyone else does.” 
- John Green
 

Promenad och körtur (inte alls enformigt)

/ Lucifer
Var ute och gick en promenad med Lucifer runt sex/sjutiden och då var det fortfarande otroligt varmt. Lucifer var jätteduktig, han gick större delen av promenaden utan att jag höll i grimskaftet. Vi stannade även till hos farmor där vi blev bjudna på äpplefestis.  
 
Zanta och jag körde förbi kyrkan, där vi mötte en familj som var ute och cyklade. De stannade till och frågade om de fick klappa hästen, så vi pratade i säkert tio minuter. 
Allting gick bra, Zanta var ganska pigg och framåt, så det var en mysig tur.

 
 

Gummistövlar och glass

/ Grejor
 

Premiärtur!

/ Lucifer
Han är så jäkla otrolig, den där skithästen. Körde honom "på riktigt" för första gången idag, farmor gick med för säkerhetsskull. Han var jätteduktig, reagerade inte alls när jag satte mig i vagnen. Han lunkade på så snällt efter farmor, fram till att vi skulle vända och gå hem igen. Då ville han inte alls vara med, utan ställde sig på vägen och vägrade röra på sig. Fick tillslut hoppa ur vagnen och leda honom, och när det väl var gjort så fortsatte han som ingenting!

 

Promenad och tömkörning

/ Lucifer
När det blivit lite svalare i luften så gjorde jag iordning Zanta och vi gick en promenad. Jag har inte så mycket fantasi just nu, och vi har kört så mycket det senaste så det fick bli en enkel promenad. Zanta var något ömfotad på gruset, men annars var det inga problem. 
 
Därefter tömkörde jag Lucifer i paddocken. Han var lite ofokuserad, och inte helt framåt, men jag tycker endå att han skötte sig bra. Som avslutning kopplade jag på vagnen och vi tömkörde en bit på vägen! Han var jätteduktig och reagerade inte alls på vagnen.
 
 

BIBBLA¡¡

/ Böcker


Ingen bibbla

/ Zantana
Kom inte in till bibblan idag, delvis p.g.a. att jag inte orkade stiga upp på morgonen... Jag menar, vem är uppe klockan tio?
 
Zanta och jag hittade i alla fall på något nytt idag! Vi körde ett helt pass på vallen, vilket vi inte gjort förut. Tränade mycket på övergångar, halter, volter, m.m. Som ett dressyrpass, i princip. Zanta skötte sig otroligt bra, hon var pigg och framåt, men ändå känslig. Dock tyckte hon illa om idén att stå stilla. 
 
 

Körtur och paddockträning

/ Lucifer
Det har vart lika varmt idag som igår, om inte varmare.
Inte förrän vid sextiden gav jag mig ut på en körtur med Zanta. Det var fortfarande varmt då och Zanta var lite loj. Det hände inget speciellt, vi utbytte ett par ord med tjejen som äger en av hästarna som går på sommarbete vid kyrkan. 
Zanta var duktig trots värmen (och alla flygfän), vi galopperade större delen av gräsvägen och lilla grusvägen därefter.
 
Några timmar senare tränade jag Lucifer i paddocken. Vi började med att köra lite följa John, vilket han var med på. Därefter började jag prassla och slå (inte på honom såklart) med en stor soppåse. Han var lite misstänksam till en början, men så fort han fått smaka på påsen så var det inga problem. Jag förde mycket oväsen med den, men han var stencool! Kunde prassla med den under magen, mellan både fram och bakben, vid huvudet, o.s.v. Sedan fortsatte vi följa John, samtidigt som jag gick runt och härjade med påsen. 
Vi hoppade även lite, men det var inte populärt hos Herrn. 
Det var ett väldigt mysigt pass, lyssnade på gosig musik samtidigt som vi tränade i månljuset. 
 
 

Nytt i bokhyllan

/ Böcker
Har sånt sug efter att läsa just nu! Imorgon ska jag iväg till bibblan och så har jag precis beställt fyra böcker från cdon. 
I början av sommaren satte jag faktiskt upp tre mål, som lydde:
  • Vara ute och springa mycket
  • Läsa mycket böcker
  • Få upp Zanta i kondition, samt ner i vikt
Tycker inte jag har lyckats särskilt bra med någotdera (särskilt inte med springningen), men nu hade jag tänkt läsa lite i alla fall!
 
 
 

Varm dag

/ Lucifer
Det har vart otroligt varmt idag!
Vid tvåtiden någon gång så tog jag in hästarna och pysslade lite med dem, och därefter fick de stå inne ett par timmar när det var som varmast, innan jag släppte ut dem igen. Själv satt jag inne och kollade på Dexter, samt läste The Fault In Our Stars. Har läst till och från i den hela dagen och har bara ett tjugotal sidor kvar. Euw, hatälskar den boken. 
 
Runt nio så var jag ute i stallet igen och gjorde iordning Zanta. Vi körde runt Skofteby och det var himla mysigt väder! Hade det raka bettet på henne idag, och det verkade funka ganska bra. Jag tyckte det verkade som hon var mycket känsligare på det här bettet. 
Det var en fin tur i helhet, Zanta pinnade på och skötte sig super.
 
Därefter så gick jag en promenad med Lucifer. Ingenting speciellt hände och han uppförde sig fint.
 
 

Music challenge day thirty

/ Music challenge
  • 30: A song that reminds you of yourself

Stängsel

/ Grejor
Idag har pappa och jag börjat slå ner stolpar till nya hagen. Vi var även inne i på Lantmännen en sväng och köpte nya stolpar, ett bett till Lucifer, bettskivor samt hästgodis.

Jag ska strax se klart andra avsnittet av Dexter, och därefter se någon film tror jag.


Music challenge day twenty nine

/ Music challenge
  • 29: A song that you remember from your childhood
Peps Persson - Oh Boy.
DET VAR MIN FAVORITLÅT NÄR JAG VAR LITEN, OKEJ
 
 

Blinningsvärm

/ Zantana
Efter att jag gjort i ordning och ställt ut Lucifer i hagen igen så hämtade jag Zanta.
Vi gav oss ut på en tur i skogen, vilket var ett dåligt beslut. Så fort vi kom in i skogen hade vi en stor blinningsvärm efter och på oss, usch. Zanta blev halvt galen, vilket är förståeligt. Vi höll ett ganska högt tempo (Zantas försök att springa ifrån flygfänen), men det verkade inte hjälpa. Hade dessutom dränkt henne i flugspray innan, men det fungerade uppenbarligen inte. Får helt enkelt försöka undvika att befinna mig i skogen ett tag framöver.
 
Men utöver det så gick allting bra, Zanta skötte sig super! Hon är så otroligt go' att köra.
 
 

Tömkörning med Lucifer

/ Lucifer
Jag satte Lucifer framför vagnen idag och så jag ledde honom till hagen. Men sedan när vi väl skulle börja tömköra (med vagnen då), så verkade han inte riktigt vara med på noterna. Jag har mest tömkört i grimman förut, så han är fortfarande lite osäker med bettet. Jag tog då av vagnen och fokuserade på att han skulle lyssna på hjälperna. Jag anser det ganska svårt att vara lätt och stabil i handen när man tömkör, så även jag fick tänka ganska mycket. Lucifer skötte sig jättefint, även om han gärna ville dra mot andra delen av hagen, där Zanta stod. 

Efteråt stod vi och bara mös i stallet en lång stund. Det var länge sedan vi gjorde det sist, och Lucifer verkade verkligen uppskatta uppmärksamheten. 


¡¡¡

/ Grejor
 

wake me up when it's all over

/ Lucifer
"Feeling my way through the darkness,
Guided by a beating heart.
I can't tell where the journey will end,
But I know where to start.
They tell me I'm too young to understand,
They say I'm caught up in a dream.
Life will pass me by if I don't open up my eyes,
Well that's fine by me."
  

Något för matglad

/ Lucifer
Vid ett någon gång var Olle och jag ute och pysslade om hästarna lite. Vi hade tänkt ge oss ut på en tur, men det var så otroligt varmt att vi (jag) bestämde oss för att vänta till senare. Hästarna fick stå inne och vila, samt äta lite medan vi tittade på varsin film - jag såg The Hole och Olle Bilar. The Hole var faktiskt en relativt bra film, den var definitivt inte dålig.
Vid sextiden någon gång hämtade vi in hästarna (vi hade tagit ut dem när vi sett klart på filmerna) och gjorde dem i ordning. 
Olle fick rida Zanta medan jag tömkörde Lucifer. Allt gick super fram till att vi nådde gräsvägen. Lucifer dök ner i gräset stup i kvarten och ville inte lyssna på mig. Det slutade helt enkelt med att jag fick leda honom. Men när vi väl kom in i skogen fortsatte han att hålla på, trots att det inte ens är högt gräs där. Han var ganska jobbig hela tiden där efter, försökte springa ner i diket och äta med jämna mellanrum. 
För Olle och Zanta verkade det i alla fall gå jättebra!

Imorgon hade jag tänkt se om herrn låter sig tömköras med vagnen på, det blir spännande.


Nu ska jag fortsätta titta på My Bloody Valentine, väldigt bra film faktiskt.

Music challenge day twenty eight

/ Music challenge
  • 28: A song by an artist with a voice that you love
Mumford & Sons - Broken Crown.
 

"...we can figure the rest out"

/ Serier/filmer
Jag har haft filmkväll med mig själv nu ikväll (inatt). Först såg jag What's your number, där bland annat Zachos och Chris Evans är med. En otroligt gosig film, underbar!
Nu har jag ganska nyligen sett klart The First Time för säkert tionde gången. Jag såg den varje kväll innan jag skulle gå och lägga mig i ca en vecka, älskar den filmen så otroligt fnsjnfjslkfslks mycket. 
 
 
 
"I don’t know much about relationships. I definitely don’t know anything about love. I can’t believe I talked like I did. I don’t. All I want.. like, in the world.. is to keep talking to you. I wanna know how your day was. Where you wanna eat and I wanna argue with you, and I wanna hear all your theories. Even the ones that are just completely, you know, wrong. And I know it’s not that simple. I just think.. no I really believe that if you’d just.. if you’d just be willing to continue having this conversation with me.. then we can figure the rest out"

Music challenge day twenty seven

/ Music challenge
  • 27: A song that breaks your heart
 

AAA (alla avsked avklarade)

/ Kompisar
Matilda åkte i söndags, Johanna i gårkväll och nu kom jag precis hem efter att ha vinkat av Elsa på stationen. Vi har haft så otroligt kul, så det känns sorgligt att ha sagt hej då till allihop nu (det enda som håller mig uppe är att nu får jag fortsätta äta nudlar varje dag).
 
Annars så vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på idag, får se om jag tar mig ut med hästarna.
 
 

Badbilder

/ Lucifer

Music challenge day twenty six

/ Music challenge
  • 26: A song that makes you want to fall in love
Broken Bells - October.
BEHÖVER EGENTLIGEN INTE ENS GÖRA DEN HÄR "UTMANINGEN" FÖR JAG VILL SÄTTA DEN LÅTEN PÅ ALLT
 
 

Music challenge day twenty five

/ Music challenge
  • 25: A song by an artist no longer living
JO, FÖR JAG VET JU SÅ MÅNGA DÖDA ARTISTER 
 

Music challenge day twenty four

/ Music challenge
  • 24: A song by a band you wish were still together
My Chemical Romance - Save Yourself, I'll Hold Them Back. 
 

Baaaad

/ Lucifer
Idag har vi, otroligt nog, vart iväg och badat med hästarna!
Det var inga problem att få med dem ner i vattnet, även om Lucifer var något mer road än Zanta. Vi simmade faktiskt, bland annat! Både Elsa och jag doppade oss dessutom, första gången för i år.
 
När vi var klara där så åkte vi hem och åt tacos, och städade därefter ur transporten. Sedan åkte vi hölass till Västby där vi lastade av allt hö, för att senare lasta på ännu mer hö här hemma som vi lade upp på skullen. 
 
 

Music challenge day twenty three

/ Music challenge
  • 23: A song that you think everybody should listen to
Louden Swain - Eskimo.
 

hej och hå

/ Lucifer
 
 

Music challenge day twenty two

/ Music challenge
  • 22: A song that moves you forward
The Cab - Angel with a shotgun.
 

Matilda-bilder

/ Lucifer
Ett par bilder Matilda knäppte igår.
 
 

Music challenge day twenty one

/ Music challenge
  • 21: A favorite song with a person’s name in the title
 

Om man nu kan läsa min handstil

/ Lucifer


Marscherar fram på en rad

/ Kompisar


Liseberg

/ Kompisar
Är fortfarande otroligt trött och inte på skrivhumör, så jag kopierar från Johannas blogg. :-))))))
 
"Idag har varit en sjukt lång dag herregud.
Vaknade vid 05 ungefär, åt frukost, gjorde oss i ordning och såg nya Teen Wolf avsnittet innan vi åkte iväg till stationen. Väl i Göteborg väntade vi en stund på Elsa och lyckades sedan ta oss från Centralstationen till Liseberg. Var där i ungefär 6 timmar så är måttligt trött! När vi kom hem åt vi samt har umgåtts (suttit i varsit hörn av Almas rum med datorn i knät)"
 
 

Music challenge day twenty

/ Music challenge
  • 20: A song that has many meanings to you
 

Music challenge day nineteen

/ Music challenge
  • 19: A song that makes you think about life
Tracy Chapman - Fast Car.
 

DAGS ATT SOVA

/ Lucifer
Jag steg, otroligt nog, upp vid sjutiden någon gång och när jag gjort mig i ordning så åkte pappa och jag in till Skövde för att hämta upp Johanna på stationen. 
Vid tvåtiden någon gång så gav vi (jag, Johanna och Olle) oss ut med hästarna. Olle red Zanta och jag och Johanna gick med Lucifer som drog vagnen. Han hoppade till två gånger, men utöver det så var det inga problem. 

 

Music challenge day eighteen

/ Music challenge
  • 18: A song from the year that you were born
Smash Mouth - All Star.
 

Mitt undermedvetna viskar "ett avsnitt till..."

/ Lucifer
Även detta har varit en ganska seg dag. Jag startade igång dagen med ett par avsnitt av Heroes, och runt två så åkte vi till farmor för att äta. Efter att vi ätit så såg farmor och jag på ett avsnitt av The Vampire Diaries, som gick i repris på tvn. 
Väl hemma sedan så tänkte jag göra i ordning på mitt rum, och det gick ju som det gick. Jag såg något avsnitt av Heroes, samt gick runt i huset och gjorde ingenting.
 
Vid sju någon gång så stod Lucifer beredd med selen på. Vi tömkörde förbi Hovbykyrkan, samma runda som igår. 
Vid vägskälet som, åt ett håll, leder till farmor så blev vi oense om vart vi skulle. Lucifer ville absolut till farmor så han strejkade och ville inte lyssna på mig. Det slutade med att jag fick leda honom en bit.
Vid kyrkan, där hästarna går på bete, låtsades han bli rädd för något och hoppade ner i diket, så då kändes det lika bra att leda honom förbi. När Lucifer märkte att jag ignorerade de andra hästarna så verkade han lugna ner sig lite. 
Annars gick allting super! Gräsvägen hade blivit klippt, vilket är väldigt skönt då gräset där var nästan en meter högt förut. Så i helhet var det en bra tur!
 
När vi var klara så gjorde jag i ordning Zanta och vi gav oss iväg på samma runda som Lucifer fått gå. Även Zanta skötte sig jättefint, inga problem där. 
 
Nu ikväll har jag sett ett par avsnitt av The Secret Circle, vilket jag antar att jag kommer spendera resten av natten med. Har fortfarande inte bestämt mig om jag ska gå och lägga mig eller ej, lycka till med att komma upp vid sju imorgon.
 
 

Kvällstur

/ Lucifer
Jag kom inte ut förrän vid tre någon gång, då jag gick till farmor för att äta.
Innan dess hade jag sett Ringaren av Notre Dame, samt lekt med locktången (vilket var helt onödigt då det inte går att få rediga lockar i mitt hår).
Runt fyra, när jag ätit klart och pratat med farmor en stund, knallade jag ner till vallen där pappa höll på att slå vallen, så jag åkte med i traktorn i ett par timmar.
 
När vi var klara med det gav jag mig ut med hästarna. Zanta framför vagnen och Lucifer bakom. Vi körde förbi Hovbykyrkan och båda hästarna var väldigt duktiga. Tidigare har Lucifer haft lite problem med att hänga med, dels p.g.a. hans dåliga kondition, men idag så gick det fint! Zanta var dock sur över att jag höll in henne när vi travade. 
 
Olle och jag började även att titta på Treasure Buddies, HERREGUD SÅ GOS
 
 

Music challenge day seventeen

/ Music challenge
  • 17: A song that would sing a duet with on karaoke
The Ark - The Worrying Kind.
 

Slår hö

/ Grejor


Ringaren i Notre Dame

/ Serier/filmer
 

Music challenge day sixteen

/ Music challenge
  • 16: One of your favorite classical songs 
Barney - Min kära lilla ponny.
 

Promenad och film

/ Grejor
Jag fick något ryck och drog mig ut för att gå en sväng nu ikväll. Spelade musik i hörlurarna och vädret var underbart, så det var otroligt mysigt faktiskt! UTÖVER NÄR EN GRAN DANOIS-HUND KOM OCH TYP FBUSABFBSA VAR ÄCKLIG¡¡
Innan det hade jag kollat på ett par avsnitt av Heroes, samt första avsnittet av The Secret Circle. 
 
Senare så kollade jag och Olle på filmen Hercules, hade faktiskt aldrig sett den innan. Den var jättebra i alla fall, tror till och med Olle tyckte det.
 
 
 
 

Delade åsikter om kossor

/ Lucifer
Efter att jag kört Zanta så gav jag mig ut på en promenad förbi Skofteby med Lucifer. Som rubriken lyder, har vi delade åsikter om kossorna som går i en hage längs vägen. Han blåste upp sig och höll på, och det gjorde ju inte saken bättre att kossorna absolut ville följa med längs staketet. Men när vi väl kommit iväg från dem, samt hästarna som går på bete intill, så lugnade han ner sig. 
Vi stannade till hos farmor en stund på hemvägen, så han fick beta lite medans jag käkade jordgubbar och drack festis.
 
 

Körtur

/ Zantana
Vid halv två någon gång var jag och Zanta beredda att ge oss iväg. Zantabalanta har vart rätt tjurig den här veckan, men idag var hon faktiskt pigg och framåt! Det var inga problem alls, hon var duktig. 
 

Planer för dagen

/ Grejor
Idag ska Zanta köras, tänkte ta den längre vägen förbi Härenekyrkan. Måste verkligen komma igång ordentligt med henne nu, för hon är smällfet!
Lucifer vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på med, vi kanske går en promenad eller tränar lite med vagnen.
Hade även tänkt putsa läder idag, så lycka til. Tack så mycket. 
 

Music challenge day fifteen

/ Music challenge
  • 15: A song that is a cover by another artist
Gavin Mikhail - Hall of Fame.
 

Tömkörning och städning

/ Lucifer
Vid tolvtiden var jag ute i stallet och redo att sätta igång Lucifer.
Vi började med att tömköra på gårdsplanen, se så att han lyssnade på hjälperna, vilket han gjorde. Tänkte då att vi skulle tömköra upp till mötesplatsen (som ligger ett par hundra meter bort), men det slutade med att vi tog en runda på ca 2/3 kilometer. Lucifer var helt otrolig, glad och framåt! Enda gången han skyggade eller blåste upp sig var när det skuttade ett rådjur över åkern, men så fort den skuttat iväg så gick han på som vanligt.
Det var som att köra en piggare, positivare och mer nyfiken version av Zanta, så han var väldigt trygg att tömköra faktiskt. 
 
Senare på eftermiddagen städade jag i stallet, samt var ute och fotade hästarna.
 
 

Kissen dåååä

/ Grejor


Music challenge day fourteen

/ Music challenge
  • 14: A song that you would love played at your wedding
 

Tältning

/ Kompisar
Igår åkte jag och ett par kompisar ut till Gärdeviken, då Clara och hennes familj hade hyrt huset och det. I alla fall så tältade vi på gräsmattan utanför, jag, Maja, Louise och Elin i ett tält och så Jonna, Jonna, Lovisa och Clara i ett annat. Det var mysigt!


Vatten

/ Kompisar


Music challenge day thirteen

/ Music challenge
  • 13: One of your favorite 80’s songs
Survivor - Eye of the tiger.
 

Music challenge day twelve

/ Music challenge
  • 12: A song from your preteen years
 

Nu ska det handla om RRRRABARBER

/ Lucifer
Vid halv två hade mamma presskonferens och jag kunde inte låta bli att knalla upp till växthuset med Lucifer. Vi var där i ett par timmar, Lucifer fick beta på gräsmattan.
Vi lyckades faktiskt komma med i TV4's reportage ett par sekunder. VÄRSTA FILMSTJÄRNORNA JU
  
http://www.tv4play.se/program/nyheterna-skaraborg?video_id=2389332 Spola fram till ca 02:15, så står vi där vid sidan som två muppar.
 
När jag kommit hem med Lucifer så tog jag direkt in Zanta i stallet och började göra i ordning henne.
Vi körde runt Skofteby idag och hon var verkligen jätteöm i hovarna. Visserligen är det ganska mycket sten på vägen nu, men hon ömmade även lite på vägar där det nästan bara var vanligt grus. Och seg var hon, ville inte alls framåt. Tror dock det beror på att hon är så öm.
 

*Kom ihåg*

/ Grejor