Music challenge day eleven

/ Music challenge
  • 11: A song that you never get tired of
Broken Bells - October. ♥♥♥
 

Duktiga pållen

/ Lucifer
Jag steg inte upp förrän halv ett idag (hade tänkt gå upp vid halv elva, men så blev det uppenbarlien inte) och kom ut i stallet runt klockan två.
Hästarna stod och halvsov i hagen och de tyckte det var skönt att få komma in i stallet och slippa värmen en stund. 
Lucifer stod så still medan jag ryktade av honom, utan att ens vara fast"bunden".
 
Väl i paddocken började vi med att longera lite, vilket han verkligen inte var pepp på idag. Vi började ganska snart att tömköra och herregud, vad lättlärd han är! Först gick vi bara utmed spåret och sedan testade jag att göra en volt. I början förstod han inte alls, men andra gången vi testade så gick det jättebra, med tanke på att det var andra gången han tömkördes. 
Jag hade ställt in vagnen i paddocken redan innan, för jag tänkte att vi bara skulle titta lite på den, samt se om han kunde backa in mellan skaklarna, vilket inte var några som helst problem. Jag testade då att bara spänna fast vagnen och han reagerade knappt. Sedan så fick han ta ett steg framåt (jag ledde honom) och då började han tycka att det var lite konstigt, men det var fortfarande ingen större reaktion. Han fick ta ett par steg till innan han själv stannade till för att han tyckte att det var konstigt att vagnen följde efter, samt att det blev lite tyngd i selen. När vi kom till kortsidan och skulle svänga blev han ganska fundersam, i och med att skakeln låg mot sidan på honom. Men så fort han förstod att det inte var någon fara traskade han på som ingenting!
Vi gick ett varv i paddocken, med vagnen, och därefter slutade vi. 
Han är så otroligt positiv och villig att lära sig, lillkillen. 
 
Lucifer igår.

Bilder från igår

/ Lucifer
 

Ja

/ Grejor


Music challenge day ten

/ Music challenge
  • 10: A song that makes you sad
Jason Walker - Echo.
 

Envis pålla

/ Lucifer
Idag har jag faktiskt städat mitt rum, otroligt nog. Det har sett kaotiskt här inne flera veckor och jag hade ingen lust att gå ut, så jag tog faktiskt tag i det. DUKTIG ALMA!!! Tog mig en även välförtjänt paus då och då, och kollade på Heroes...
 
Vid sjutiden så var jag, Olle och Zanta ute i paddocken och redo att köra igång ridpasset.
Underlaget var dock fortfarande väldigt tungt att rida i efter regnet, vilket jag tror Zanta ansåg som en bra ursäkt att vägra jobba. Hon var alltså inte särskilt medgörlig, men de lyckades i alla fall skutta över ett hinder ett par gånger, galoppa lite o.s.v. 
 
Sedan tog vi av Zanta tränset och jag hämtade Lucifer, så han och Zanta fick springa lite i paddocken. De sprang på som bara den och verkade tycka det var skoj! När de väl lugnat ner sig sedan så "gick" (Olle red) vi en promenad. Det var riktigt mysigt och båda hästarna skötte sig super!
 

Film från igår

/ Lucifer

Music challenge day nine

/ Music challenge
  • 9: A song that makes you happy
 

10 days challenge - day eight

/ 10 days challenge
Day 8 - One of your favorite shows.
 
Såg klart säsong ett idag, älskar den här serien.
 
"Save the cheerleader, save the world"
 
"We dream of hope. We dream of change. Of fire, of love, of death. And then it happens. The dream becomes real. And the answer to this quest, this need to solve life's mysteries finally shows itself. Like the glowing light of a new dawn.
So much struggle for meaning, for purpose. And in the end, we find it only in each other. Our shared experience of the fantastic. And the mundane. The simple human need to find a kindred, to connect. And to know in our hearts... that we are not alone."

Lucyyy

/ Lucifer
Efter att jag kört Zanta gick jag in och såg ett par avsnitt av Heroes, samt åt mat.
Runt sex-tiden någon gång så gick jag ut och pratade med pappa som stod ute på gårdplanen. Det slutade med att vi satt i traktorn och lyssnade på musik, riktigt mysigt! 
 
Lucifer var i alla fall helt otrolig idag.
Vi började med att longera, vilket han börjar bli riktigt haj på. Han travade t.o.m. på volten idag, även om jag också behövde springa för att han skulle förstå. Men det kommer! 
Vi tränade även på tömkörningen. Han börjar förstå att han ska svänga när man tar i tömmen, vilket han inte gjorde förra gången vi tränade. Vi lyckades faktiskt tömköra ett varv längs långsidan i paddocken! 
Sedan så körde vi slalom! Pappa ska tydligen korta av paddocken, så paddocken är inte hägnad på ena kortsidan utan det är bara själva stolparna som står där, och dem sprang vi slalom emellan. Lucifer tyckte att det var superkul (nog för att han är positiv till iprincip allt, men i alla fall). 
Som avslutning tränade vi lite buga, vilket han börjar bli duktig på! Han går ner helt, även om han reser sig så fort han fått ner benet i marken. 
 
 

Oense

/ Zantana
Ja, jag tror jag kan beskriva dagens körtur med ordet Oense. 
Zanta och jag hade helt olika planer idag. Vid vägkorsningen vid Skofteby ville hon ta den korta vägen och jag ville ta den långa, så där stod vi och tjurade ett tag tills jag hoppade ur och ledde henne. Sedan var hon väldigt trög och ville inte riktigt framåt. När vi körde längs skogen blev vi attackerade av blinningar och eftersom det antagligen skulle bli ännu värre när vi kom in i den andra skogen vid Bronäs så bestämde jag att vi skulle vända (vilket Zanta var väldigt nöjd över). Så fort vi vänt blev hon pigg och glad minnsann! 
 
Testade Runastic idag, väldigt smart app faktiskt. På bilden syns dock bara tempot vi höll på hemvägen, efter att vi vänt.
 
 
 
 

10 days challenge - day seven

/ 10 days challenge
Day 7 - A place you would like to be in 10 years.
 
 
 
 

Music challenge day eight

/ Music challenge
  • 8: A song about drugs or alcohol
Die Alone - A Pale Horse Named Death.
Egentligen har den väl inget med det att göra MEN jag ska ge en jättebra förklaring (A+ i svenska here I come :))))). OM MAN TAR FÖR MYCKET DROGER SÅ DÖR MAN OCH DÅ DÖR MAN ENSAM
 
 

Mysig körtur

/ Zantana
Var ute och körde Zanta runt sex-tiden någon gång och hon var så himla underbar och go, både att köra och när vi pysslade i stallet. Hon var pigg och framåt, men inte så att hon hetsade eller likande. 
Till skillnad från Lucifer reagerade Zanta knappt på hästarna som gick på sommarbete. Vi träffade även Maj-Lis som vi stannade och pratade med en stund. 
Det var så underbart alltihop, kan inte ens beskriva känslan. Jag kände, och känner, mig så glad, allting är bra och jag är verkligen lycklig. 
 
Älskade pålla.

Vatten, vatten, vatten

/ Lucifer
Det har vart otroligt skönt väder idag, inte supervarmt men ändå så att man kunde gå i shorts utan att frysa. I och med det så bestämde jag mig för att testa att duscha Lucifer, vilket han förmodligen aldrig varit med om innan. 
Han var faktiskt väldigt cool och stressade inte upp sig ett dugg (förutom när han blev rädd för slangen en gång, och slet sig (det gick bra)). 
 
Efter duschen så gick vi en promenad förbi kyrkan för att han (och jag) skulle torka. Fast särskilt torr blev jag inte i alla fall, då vi skuttade i alla vattenpölar vi kunde hitta. 
När vi kom till kyrkan, där det går hästar på bete i en hage, så stressade han upp sig ganska redigt. Det gjorde inte saken bättre att storhästarna galopperade omkring i hagen. Men vi verkar ha kommit hem oskaddade i alla fall (UTÖVER MITT HEMSKA SKOSKAV) och i helhet gick det bra.
 
Mamma knäppte ett par bilder precis innan vi gav oss iväg.
 
 

Två fagra bilder från igår

/ Lucifer
 
 
 
 

10 days challenge - day six

/ 10 days challenge
Day 6 - Favorite quote.
 

Music challenge day seven

/ Music challenge
  • 7: A song to drive to
(älskar den här låten så mycket, ni anar inte)

Termosar

/ Lucifer
Skrev ett långt inlägg förut, men sedan lyckades jag klicka bort det. BRAVO ALMA. Skriver om det väldigt kortfattat.
 
Jag körde Zanta förbi Skofteby, hon var pigg och glad! Inga problem alltså. 
 
Lucifer var också piggelin, vilket han tog ut på min jacka när vi var ute och promenerade. Så utöver att han var lite "klängig" så gick allting super. 
 
(Borde få pris för mest kortfattade blogginlägget) (Min dator vägrar lägga upp de vackra mobilbilderna jag fotade i stallet) (Glömde skriva vad rubriken har med någonting att göra) (Hade termobyxor på mig)
 
 

Regn

/ Grejor
Jag verkar ha överlevt resan igår.
På första tåget satt det ett par ungar i 2-4 årsåldern framför mig som skrek och var otroligt jobbiga. DE VINKADE ÄVEN TILL MIG OCH FÖRSÖKTE FÅ ÖGONKONTAKT OCH JAG VILLE SLÅ DEM :)))
Bytet i Stockholm gick bra, Håkan hjälpte mig till rätt rätt tåg så det var inga problem. På andra tåget satt jag bredvid en äldre man (han var jättegosig och småpratade med mig ibland). Jag fortsatte även läsa The Fault In Our Stars och för första gången någonsin lyckades jag hamna på en bra vagn utan skrikande barn. 
 
I Skövde kom pappa och hämtade mig, jag har faktiskt saknat honom. På vägen till farmor, som lagade mat till mig, stannade vi till vid hästhagen så att jag fick hälsa på pållarna. De verkade glada att se mig, för de kom travandes och var väldigt närgångna. 
 
När jag väl kom hem igen så såg jag första avsnittet av Under The Dome, innan jag gick och la mig runt fyra-tiden.
Jag vaknade steg upp ca kl. halv elva idag, och tror ni inte att det regnar? Det var så otroligt fint hela dagen igår! Jag har inte några speciella planer nu, tänkte börja titta på serien Heroes, där Zachary Quinto är med, och så ska jag ut i stallet. 
 

10 days challenge - day five

/ 10 days challenge
Day 5 - A book you love.
 
 
“Imagining the future is a kind of nostalgia. You spend your whole life stuck in the labyrinth, thinking about how you'll escape it one day, and how awesome it will be, and imagining that future keeps you going, but you never do it. You just use the future to escape the present.”
 

Music challenge day six

/ Music challenge
  • 6: A song that makes you want to dance
 

tRÖTT

/ Kompisar
I och med att jag ska åka härifrån kl. 07:44 så tyckte vi inte att det var någon idé att gå och lägga oss (ganska klokt beslut då jag inte skulle orka upp), så nu är det lite mindre än två timmar kvar tills vi ska börja ge oss mot stationen.
Tidigare idag, runt 12-tiden, var vi ute och spelade badminton, tog en liten promenad ner till vattnet där vi byggde sandborgar m.m. (:))))))) och därefter åt vi ett par mackor och drack te. 
Jag kollade även på Oliver & Gänget medan vi väntade på att nya Teen Wolf-avsnittet skulle börja vid fyra. Himla gosig film, älskar den. 
Hela den här dagen (medräknat igår) har vart så mysig, njfsanfasnkfnksan allt känns bara så bra och jag är glad. 
 
 

Oliver & gänget

/ Serier/filmer


10 days challenge - day four

/ 10 days challenge
Day 4 - A picture of your favorite band or artist 
 
 
 

Music challenge day five

/ Music challenge
  • 5: A song that needs to be played LOUD
HEAT OF THE MOMENT, VAD ANNARS (särskilt på tisdagar)
 


Hur var det nu med "jag ska aldrig mer se en gråtfilm"

/ Serier/filmer
Efter att vi ätit frukost (våfflor, omnom) så tänkte vi ta en sväng med båten men väl där så ville den inte starta, haha.  I stället så åkte vi hem och spelade lite badminton innan vi åkte vidare till stallet och därefter Ica. 
Nu har vi sett We Bought A Zoo, som antagligen inte är en gråtfilm egentligen, men den var så fin och gosig att jag grät i alla fall. 
 
 

10 days challenge - day three

/ 10 days challenge
Day 3 - Favorite movie
 
RISE OF THE GUARDIANS, ÄLSKAR DEN SÅ HIMLA MYCKET NFNASFNFSAJK NI ANAR INTE 
 
 

Music challenge day four

/ Music challenge
  • 4: A song that reminds you of someone you would rather forget about
 

Livet more like nOPE

/ Grejor
 

Marknad + hest

/ Kompisar
Idag var vi uppe tidigt (vid tio-tiden¡¡) och runt elva åkte vi in till byn för att gå på marknad. Vi knallade runt där ett tag och jag köpte en vacker hatt samt ett par solglasögon. 
När vi kom hem såg vi klart på Hemlock Grove, åt mat och sedan var vi faktiskt ute och red. Hästarna var väldigt duktiga, dock var det mycket flygande, äckliga saker som irriterade dem. Jag har inte ridit sedan i mars, då jag hade Coe, så det var rätt kul att komma upp på hästryggen igen! 
 
Nu har vi precis sett The Notebook och EKJFNFSNSAFKJBSFNFSAJNFSAFSJA NEJ
 
 
 
 
 

Music challenge day three

/ Music challenge
  • 3: A song that reminds you of summertime
 

10 days challenge - day two

/ Music challenge
Day 2 - Favorite song
 
BROKEN BELLS - OCTOBER <3333333333

Järvsöklack

/ Kompisar
VI HAR ANSTRÄNGT OSS IDAG, FATTAR NI
Vi kämpade oss upp för Järvsöklack som är 390 m.öh. Vandringsleden var ETTUSENTREHUNDRAFEMTIO METER LÅNG OCH VI GICK BÅDE UPP OCH NER!!! 
Väl hemma så somnade jag direkt och jag sov (enligt Johanna) i två/tre timmar. Vi har även sett Iron Man 2 och ätit mat. 
 
 

Music challenge day two

/ Music challenge
  • 2: A song you like with a number in the title 
 

Ännu en "rolig" utmaning

/ 10 days challenge
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fagra bilder från igår

/ Kompisar
 

Music challenge day one

/ Grejor
Tänkte göra en sån här jobbig liten "30-days challenge", så ATTEEEHHHH
  • 1: A song you like with a color in the title
(DET VAR OTROLIGT SVÅRT ATT HITTA NÅGON BRA, OKEJ) 
 

"En bild som beskrivet mitt liv"

/ Kompisar
 

Film, glass, te, film, pizza

/ Serier/filmer
Jag antar att rubriken säger ganska mycket om vad vi haft för oss idag. På morgonen (runt klockan tolv) såg vi klart på första Iron Man-filmen som vi inte orkade se klart igår. Sedan åt vi glass och jag drack te, samtidigt som vi tittade på Rise of the Guardians. Otrolig film, älskar den så mycket.
 
 

Vaddå hipster

/ Kompisar
   
 
 

Det är dags att skaffa en hipster-tumblr

/ Foto
 
 

Järvzoo

/ Foto
Jag och Johanna var på Järvzoo idag och det var trevlans.
 
 
 

Jag och mina bästisar

/ Grejor
Jag och mina nya bästisar, Julia och Jetta.
 
 

"Jag går in i rollen som fotograf"

/ Grejor


Trav och film

/ Grejor
För att kortfatta den här dagen så var vi på trav i Bollnäs från tidigt till senare. 
Väl hemma så såg vi på film - Cry Wolf och I Am Number Four. Båda två väldigt bra filmer. 
 
 
 
 
 

Fölisar

/ Foto
Alla bilder är fotade av Johanna.
 

Filmdag

/ Grejor
Vi har iprincip bara sett på film och varit lata idag. 
Vi har såg, bland annat, High School Musical 2 och sedan var vi på bio i Ljusdal och såg Scary Movie 5. Ingen av filmerna var speciellt bra, men de var åtminstone underhållande.
 
Douglas och Johanna.
Johanna och jag.
 

Mässaaaaa

/ Grejor
Anlände till Järvsö igår, så vi bara tog det lugnt då.
Idag steg vi upp vid halv åtta för att göra oss iordning och åka på mässan i Ljusdal. Det var intressant att se vad grottmänniskorna här håller på med.
 
Senare var vi även ute och gick med Eddie och Elden ner till ett litet badställe där de fick plaska i vattnet.
 
Alla bilder, utom den första, är fotade av Johanna.
 
 

Fler bilder från skolavslutningen

/ Foto
 

GOSISAR

/ sKOLA
 

Promenad med båda pållarna

/ Lucifer
Var ute och promenerade med båda pållarna samtidigt förut. Vi gick ner till farmor, där de fick dela på ett äpple samt äta lite gräs innan vi gick tillbaka hem. Ingen lång tur, men jag var trött så det var i alla fall bättre än inget. Det gick väldigt bra att gå med båda två, de höll samma tempo och tjurade inte på varandra (inte så mycket i alla fall). Förra gången blev det halvt kaos.
 
 

Fotbollsturnering

/ sKOLA


Miljöträning, m.m.

/ Lucifer
Olle åkte med en kompis hem i stället, så efter att jag läst klart Looking for Alaska (ja, det var då ett himlans tjat om den boken) hämtade jag Lucifer och vi tränade lite i paddocken.
Vi började med att bara gå lite och därefter körde vi longering. Han börjar bli ganska haj på det nu, även om vi fortfarande har massa att jobba på i grunden. Sedan fick han rejsa bäst han ville i paddocken, vilket var herrn ansåg vara superkul! Det låg en bom framme, som han gladeligen gjorde stora skutt över. 
Vi körde även lite miljöträning med bland annat sopsäcken och en tom vattendunk. Han vänjer sig faktiskt väldigt snabbt vid ljud m.m. Otrolig liten pålle det där!
 
Jag var även ute och gick en sväng förut, duktig Alma.
 

Looking For Alaska

/ Grejor

Läste precis klart Looking For Alaska, och herregud vad jag grät.


Kort skoldag

/ Grejor
Slutade runt elvatiden idag, otroligt skönt. Ligger just nu i sängen och har sett senaste avsnittet av Teen Wolf - HERREGUD. 
Vid tre någon gång så kommer i alla fall Olle hem, så vi ska hitta på något med hästarna. Antingen så blir det ett paddockpass med med Zanta, eller så tar vi en sväng ut. 
 
Fulisar.
 

Warm Bodies

/ Serier/filmer
“What am I doing with my life? I’m so pale. I should get out more. I should eat better. My posture is terrible. I should stand up straighter. People would respect me more if I stood up straighter. What’s wrong with me? I just want to connect. Why can’t I connect with people? Oh, right, it’s because I’m dead.”

Planer

/ Grejor
Nu ska jag bara tjura klart över mitt betyg i engelska, sedan hade jag tänkt ut och springa en sväng. Därefter blir det nog paddockträning eller liknande med Lucifer.
Ikväll hade jag tänkt se filmen Warm Bodies, för den verkar gosig.
 

Hur mår vi idag¿

/ Grejor

Långtur

/ Lucifer
Jag och Olle gav oss ut på en långtur med hästarna tidigare idag. Olle red Zanta och jag gick med Lucifer. Han fick även testa att gå som handhäst, vilket funkade relativt bra.
När vi gick i skogen blev vi attackerade av myggor, men annars hände inget värre. Hästarna var väldigt duktiga, om än väldigt sega, vilket jag dock kan förstå då det var varmt.
 
Nu ikväll har jag vart ute och sprungit en sväng dessutom, så jag är ganska trött i både huvudet och kroppen.
 
 

Schemat idag

/ Grejor
Vid halv två-tiden så kommer Olle hit (han har sovit hos mormor) och vi ska förmodligen rida ut med hästarna. Antingen så rider han Zanta och jag går med Lucifer, eller så lämnar jag Lusen hemma och tar med kameran istället, så får han komma ut senare. Vi får se!

Nu ska jag i alla fall fortsätta titta på Hemlock Grove.

Påminnelse till mig

/ Serier/filmer
Se klart senaste avsnittet av Hannibal (ca tio min kvar tror jag), samt Hammer of the Gods (ca 30 min kvar).
 

Ingenting

/ Grejor
Har fortfarande inte gjort någonting vettigt idag, både jag och djuren är väldigt trötta. Jag har mest legat ute och myst med katten, samt sett på Hemlock Grove. En väldigt konstig serie, men den är bra.

 
 
 

Egopics med katten är okej

/ Grejor

Moa och Allan

/ Grejor


Olle aka. väldigt fagra miner

/ Foto

Dagen idag

/ Grejor
Vid halv tolv/tolv någon gång så åker jag till en kompis. Jag antar att vi får se lite vad vi hittar på, men vid tvåtiden åker vi till stallet då hon ska rida lektion.
När jag väl kommer hem så ska jag väl försöka ta mig ut med hästarna.
 

Paddocken behöver verkligen harvas

/ Foto

Ridlektion för brorsan

/ Zantana
Höll lite ridlektion för Olle idag. Efter att de värmt upp så fick de göra lite volter, vända snett igenom m.m., men Zanta kände inte för det utan tog kontrollen och sprang mot utgången istället. Olle fick kämpa på bra! De fick även gå på lina runt mig (longering, haha). Blev lite hoppning och sådär, inget speciellt avancerat. 
Lucifer gick runt i paddocken och var allmänt störande dessutom.
 

Grattis pluttis

/ Grejor

Schemat idag

/ Grejor
Z: Harvning i paddocken! Ska verkligen försöka komma åt kanterna ordentligt den här gången, så blir det enklare om pappa ska göra med traktorn sen.
L: Vi får se lite vad vi hittar på.
Jag själv: Jag ska städa upp redigt i stallet, mocka ur Zantas box, göra iordning i sadelkammaren, m.m. Om jag orkar så springer jag antagligen en sväng. Vid fyra ska jag in till stan och fira brorsan som fyller år. 
 

Träning med Satan

/ Lucifer
Var ute och tränade i paddocken med Lucifer för ett tag sedan. Hade tänkt gå en promenad egentligen (stackarn, han lär vara trött på det nu), men föreläsningen på matte-eventet har faktiskt gett mig motivation. Så jag antar att jag får medge, även om jag inte lärde mig något nytt inom matte, så var det kanske inte helt dumt. 
I alla fall, jag tror att detta var ett av våra bästa paddockpass hittills. 
Vi började med att bara gå lite i paddocken, att han skulle följa och så. Vi "spötränade" även lite, alltså att jag ska kunna slå med pisken vid sidan av honom utan att han reagerar samt kunna stryka den längs kroppen på honom, vilket inte var några problem! Lucifer var verkligen på bushumör idag, så fort han hade börjat springa så ville han inte sluta, haha. Han sprang runt och gjorde krumbukter i flera minuter! 
När han väl lugnat ner sig så testade vi att han skulle flytta för lätta tryck, m.m. Bakdelsvändning är han väldigt bra på, jag behöver bara vicka på fingret och visa honom. Att backa har han fortfarande inte riktigt förstått kommandot för, men vi jobbar på det. 
 
I slutet tog jag fram en tom, stor sopsäck som jag la på marken i paddocken. Han fick nosa och känna på den (och med känna, så menar jag att han nästan åt upp den), och därefter tränade vi lite på att gå över. Han tyckte det var väldigt läskigt till en början och han var aldrig riktigt bekväm när han tillslut klev på den och gick över. Därefter så började jag stryka den längs kroppen på honom, vilket vi har gjort förut så han tyckte inte det var särskilt konstigt. Det var däremot mer läskigt när jag började prassla och hålla på med den, men han lugnade sig snabbt. 
Men när jag prasslade under magen på honom blev han irriterad/lite skrämd och kickade, och är det inte min vanliga otur som slår till igen, jag lyckades bli träffad på benet, haha. Men det var ingen fara, utan vi fortsatte, fast försiktigare. När jag kunde prassla med soppåsen under magen på honom, samt emellan bakbenen (vilket han inte heller tyckte om) så avslutade vi.
 

Arg

/ Grejor
Jag var både sur och otroligt arg idag. Dels så vill jag absolut inte ha underskåp efter sommarlovet (HOPPAS AV HELA MITT HJÄRTA ATT VI INTE KOMMER BEHÖVA BYTA) och sedan hade vi något MATTE-EVENT(¿¿¡¡¡) som pågick i nästan tre timmar tror jag. Usch. Fast samtidigt så var själva "föreläsningen" ganska bra, de pratade om att att man aldrig ska ge upp (wow, det där lät faktiskt väldigt tråkigt) och liknande saker, och inte bara matte. Vi fick delvis försöka räkna ut uppgifter på gymnasienivå, men jag målade en arg katt, samt en sur enhörning enhörning istället #yolo (OM NÅGON SKULLE LÄSA DETTA SNÄLLA SE IRONIN)
 
Himla skönt att vi har långledigt nu i alla fall. 
Idag hade jag inte tänkt göra särskilt mycket nytta, är väldigt trött i huvudet. Ska dock försöka läsa klart Looking for Alaska idag, och därefter möjligtvis börja på The Fault In Our Stars. Kanske drar mig ut i stallet lite senare, eller springer en sväng.
 

Bu

/ Grejor
Ännu en tråkig uppdatering om vad som hänt idag, jippiiieeee
Fick reda på mitt terminsbetyg i både slöjd och musik idag. På musiken fick jag D, vilket jag faktiskt är väldigt nöjd med då musik är mitt sämsta ämne. I slöjden så fick jag ett C, vilket också känns bra.
Har även fått reda på att jag har B i spanska.
 
Just nu är jag väldigt upprörd p.g.a. !!JOHN!! !!GREEN!! (med andra ord, jag läser Looking for Alaska och den är mer än lagom hemsk)

Ute och springer

/ Grejor


Planer

/ Grejor

Jag slutade skolan tidigt idag, väldigt skönt.
Nu ska jag lägga mig och läsa en stund och därefter hade jag tänkt springa en sväng. Vi får se om jag hittar på någonting med hästarna.
Jag måste även göra so-läxan.


Tisdag

/ Grejor


gosis

/ Grejor

Trött

/ Grejor
Usch, den här måndagen har vart hemskare än vanligt.
Orkade inte äta någon frukost idag (= jag drack inte heller mitt morgonte), vilket resulterade i att jag var sur fram till att skolan slutade. 
Utöver det har jag bara ätit, sett några avsnitt av olika serier och nu funderar jag på att lägga mig och sova i någon timme, EFTERSOM ATT JAG ÄR TRÖTT

JACK FROST

/ Serier/filmer
 

Promenad igen

/ Lucifer
Regnet upphörde vid sextiden någon gång, innan dess hade det regnat i princip konstant, så jag passade på att ge mig ut med Lucifer. Det har blivit en hel del promenader nu det senaste, dels för att jag inte har någon särskild inspiration. 
I alla fall, vi gick runt Hovbykyrkan och jag hade bara ett grimskaft om halsen på honom (dock hade han grimman på sig, för säkerhetsskull), för jag ville se hur det gick. Han var faktiskt väldigt duktig! 
Vi sprang en del faktiskt och det känns verkligen att jag inte sprungit på flera veckor.
 

Mysdag

/ Grejor
Det blir nog lite av en mysdag idag, i och med att det verkligen spöregnar. Jag var ute och skuttade i vattenpölar samtidigt som regnet öste ner förut, väldigt härligt faktiskt! 
Nu ska jag fortsätta se på The Avengers (dels för att försöka glömma bort det dåliga betyget på so-"provet").
 

Bild från igår

/ Lucifer


Promenad med satan

/ Lucifer
Efter att jag kört Zanta så gav jag mig av med Lucifer. Det var fortfarande varmt då, och vi sprang faktiskt en del så båda två svettades som grisar. 
Vi gick förbi både ett par hästar som gick på sommarbete och så kossorna. Han har förmodligen aldrig sett en ko förut, så han var väldigt uppstressad till att börja med. När de kom mot staket kröp han nästan ur skinnet, haha. Vi stod och kollade på dem en ganska lång stund, för att han skulle lugna ner sig och känna att det inte var något farligt. När vi väl gick hemåt så höll han ett öga på dem hela tiden.
I helhet var det en mysig tur och Lucifer skötte sig bra!
 

Körtur

/ Zantana
Vid sjutiden, när det var lite svalare, gav jag mig ut i stallet igen (innan hade jag faktiskt bland annat tvättat borstar och mockar ur hela Lucifer's box) för att köra Zanta. 
Hon var väldigt loj och ville inte riktigt fram. Vägen har dessutom blivit sladdade nyss, så de är inte så trevliga att gå på. Men utöver att hon var lite trött så gick det bra!
 

Planeeerrr

/ Grejor
  • Z: Körtur, möjligtvis samma tur som jag tog med Lucifer igår. Det blir rätt mycket skritt i så fall, vilket passar bra nu när det är så varmt.
  • L: Promenad till farmor/förbi Skofteby. Hade tänkt försöka springa lite idag.
  • Sedan så måste städa ordentligt i stallet (det ser ut som om det vart ett bombnedslag där), samt städa på mitt eget rum. 
FJORTIS :-)))))))